Termékeink Brill Catering Kft.
A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z   
Barista eszközök » Clever Dripper és Hario V60

Hario Skerton
Kód: HARIOSKERTON

Leírás: A professzionális kávéőrlők működési elve megegyezik. A szemes kávét két őrlőtárcsa között őröljük meg. Az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyén forog. AHario kézi őrlő ugyanazon elven működik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséget, hogy az őrlőtárcsát nem motor, hanem a kávékészítő forgatja.
A kávéőrlő tulajdonképpen úgy működik, mint egy kisméretű malom, ahol az őrlőtárcsák a malomkövek. Ha a felső őrlőtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb őrleményt kapunk. Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
- Csak így érhető el, hogy az őrleményfinomság kellően egységes legyen. Ha össze-vissza őrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetű kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
- Csak így oldható meg, hogy az őrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetővé, hogy az adott őrlőt különböző készítési technológiákhoz és különböző tulajdonságú kávékhoz tudjukbeállítani, majd szükség esetén utánállítani.
A HARIO Skerton segítségével a törökös púderfinomságú őrleménytől kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább őrleményig mindent be lehet állítani.



Csomagolási egység: 1 darab/csomag


Ár: 44 000 Ft (110 €)
db
400584 Románia,Utca: Maramuresului 46 szám, - Kolozsvár
Tel. : 0040-264-406-631 , 0040-264-406-649
Fax : 0040-264-406-636